yes2life
Till förstasidan Hem
Om yes2life

Natali har lämnat oss
Till minne av vår älskade Natali
U spomen nasoj voljenoj Natali
Natalis Fond

Aktuellt
Lätt-läst
Varför transplantation
Berättelser från transplanterade
Donation
Religion & Etik
Politik med mera
Fortfarande tveksam
Anmälan till Donationsregistret
Donationskort
Teknisk information/problem?

Organbrist!
Korta fakta
Utredningen, beslutet och väntetiden
Immunsystemet
Statistik
Nyhetsarkiv
Artiklar och Reportage
Konferenser & Mässor
För vårdanställda
TACK
Nyhetsbrev
E-postlista

Länkar
Länka till oss
Gästbok
Besökarnas forum
Kontakt
Stödja yes2life
Personligt

Tipsa en vän om
Tipsa en vän om yes2life!
Ditt namn: (frivilligt)

Din E-mail: (frivilligt)

Din väns E-mail:


Till minne av vår älskade Natali
Natali Natali, Du var en underbar människa och Du kämpade så hårt för det Du trodde på. Du är så oerhört älskad och saknad, och det ofattbara att Du aldrig kommer tillbaka är outhärdligt plågsamt. Din lillasyster tror att Du var en ängel som kom till oss för att visa hur vi skulle leva. Trots att Du var så ung och trots att Din sjukdom begränsade Dig var Du så vis. Vi saknar Dina kloka ord, Din värme och kärlek. Du levde efter två enkla principer som jag aldrig sett någon människa leva upp till så fullkomligt - ärlighet och kärlek. Du var alltid ärlig, även i de svåraste situationer, och Du var så full av kärlek. Kärlek till livet, till Din familj, till Dina vänner, till hela mänskligheten, till alla djur, och en total, outtömlig kärlek till mig. Du ville alltid alla väl, och trots att Du själv hade det jobbigare än någon kunde föreställa sig fanns Du alltid till hands för alla, så glad och positiv.

Natali, vi kan inte förstå att Du är borta. Vi vet att Du ville att vi skulle tänka på Dig med glädje och tänka positivt om något skulle hända Dig. Men hur skulle vi kunna göra det? Tomrummet Du lämnar efter Dig kan aldrig fyllas och vår smärta är så stor.

Natali, jag ber för Dig och jag hoppas och tror att Du har det bättre där Du är nu. Men jag är inte lika osjälvisk som Du, så mest ber jag att det här är en fruktansvärd mardröm som Du snart väcker mig ur, kramar mig och håller mig hårt och upprepar Ditt löfte; Per, jag lämnar dig aldrig!
 
Natalis Fond